ΠΑΟΚ: Η εβδομάδα της πρόκρισης και της… μεταγραφής!

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Ο ΠΑΟΚ δίνει έναν κρίσιμο αγώνα την Τετάρτη κόντρα στη Μπάνια Λούκα. Μια έκφραση χιλιοειπωμένη όσο αφορά την κρισιμότητα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να χάνει την υφή και το μέγεθος της σημασίας της. Αποτελεί χαρακτηριστικό του ποδοσφαίρου, πως οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν μπροστά τους αρκετά πολύ κρίσιμα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Ο μεγαλύτερος στόχος του ΠΑΟΚ είναι φυσικά να περάσει στους 36 του τσάμπιονς λιγκ, όπου ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων δίνει μια περεταίρω αίγλη και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο δεύτερος στόχος είναι οι όμιλοι του Europe league που έχουν αναβαθμιστεί φέτος και για τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν αξιόλογη αγωνιστική και οικονομική λύση- πρόοδο που έχει ανάγκη η ομάδα. Το στοιχείο που θεωρείται από ενδιαφέρον ως πολύ θετικό, έχει να κάνει με τη μεταγραφή του του Τισουνταλί που απ’ ότι δείχνουν τα στοιχεία του είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής και η αναμονή της Δευτέρας-Τρίτης, όπως αναφέρουν οι πηγές του Δικεφάλου, για τον Τσαλόφ. Ένα ακόμη ζήτημα που επιβάλλεται να ασχοληθεί άμεσα ο Ιβάν Σαββίδης που τώρα βρίσκεται για διακοπές στην πανέμορφη ιδιοκτησία που κατέχει στην Χαλκιδική, είναι ο Κωνσταντέλιας. 

Ο παίκτης ως γνωστόν μοιάζει μ΄ ένα χρυσό ποδοσφαιρικό πασπαρτού που την κατοχή του επιζητούν αρκετές μεγάλες ή και πολύ μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο των 550.000 που ανανεώθηκε αλλά δεν αυξήθηκε στο ποσό που θα περίμενε ο ποδοσφαιριστής και θα ήταν πρέπον. Συμπερασματικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σα να κάθονται πάνω σε μια τραμπάλα που από τη μια πλευρά βαραίνουν οι μεταγραφές και από την άλλη η πρόκριση στο τσάμπιονς λιγκ. 

Έχουμε γίνει δέκτες ανησυχίας έως διαμαρτυρίας όταν ενόψει ενός δύσκολου και αποφασιστικού παιχνιδιού αναφερόμαστε σε μεταγραφές, από την άλλη πλευρά όταν δεν προχωρούμε σε αναφορά και «σπρώξιμο» της διοίκησης να προχωρήσει στην απόκτηση του χαφ, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θεωρούμαστε ότι διατηρούμε σιγή ιχθύος για το καλό του προέδρου. 

Κατά την άποψή μας η τραμπάλα θα πρέπει να γίνει ζυγαριά όπου όλοι μας θα βάζουμε τα πράγματα που απασχολούν τον Δικέφαλο. Θα κρίνουμε, θα κατακρίνουμε, θα επιβραβεύουμε πάντα με καλή διάθεση. Ούτε η συνεχή γκρίνια , ούτε το να θεωρείς ότι δεν πρέπει να κριτικάρεις τη διοίκηση είναι ζητήματα που μας βρίσκουν σύμφωνους. 

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι ακόμη και σε χώρες που είναι πιο μπροστά στο ποδόσφαιρο ή που θεωρείται το πρωτάθλημα το καλύτερο στην Ευρώπη, όπως η Αγγλία, οι κρίσεις και οι κατακρίσεις είναι μυριάδες φορές περισσότερες και εντονότερες από ότι στην Ελλάδα. Συνοπτικά σε αυτό το χρονικό σημείο αναμένουμε και επιθυμούμε την πρόκριση και στη συνέχεια στο καλεντάρι μας θα μπει ο δεύτερος γύρος και τι γίνεται με τις 1-2 αποκτήσεις παικτών που θεωρούνται αναγκαίες. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί και δεν θα βρεθούμε μπροστά σ’ ένα σοκ την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.