ΠΑΟΚ: Η διαχείριση της ήττας, ο Ολυμπιακός και ο Μάρκος Αντόνιο

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν σε αυτήν τη θέση. Δεν υποχρεώθηκε για πρώτη φορά σε ήττα αφού έχασε και στο Ηράκλειο, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που έβγαλε ένα τόσο απογοητευτικό πρόσωπο. Στον Δικέφαλο θέλουν να αφήσουν πίσω τους από κάθε άποψη το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ανασυνταχθούν.

Μετά το χθεσινό επιβεβλημένο ρεπό, που έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να αποφορτιστούν, σωματικά και πνευματικά, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για ένα ακόμη ντέρμπι αφού για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, την Κυριακή στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό (5/11, 19:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός των… μονίμως απόντων Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες με τον πρώτο να συνεχίζει να ακολουθεί ένα μέρος του ομαδικού και παράλληλα ατομικό πρόγραμμα κάτι που δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μπει στην αποστολή για ένα παιχνίδι αυτών των απαιτήσεων. Η εξέλιξη αυτού του προγράμματος των επόμενων ημερών θα δείξει αν ο Βραζιλιάνος, που ήδη έχασε τους δύο πρώτους μήνες της σεζόν –ο δανεισμός του ανακοινώθηκε στην 1η Σεπτεμβρίου- μπορεί να κάνει την πρώτη εμφάνιση του με τα ασπρόμαυρα, στο ματς της 11ης αγωνιστικής, στις 12 Νοεμβρίου, απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.