ΠΑΟΚ: Η «δαμόκλειος σπάθη» παραμένει για την Τούμπα

Γιώργος Ζαΐρης29 Αυγούστου 2023

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο προηγούμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς, πέρασε το τεστ. Δεν υπήρξε το παραμικρό μεμπτό, δεν άναψε ούτε ένα βεγγαλικό ή καπνογόνο και έτσι ο Δικέφαλος δεν τιμωρήθηκε και για αυτό το λόγο μεθαύριο η Τούμπα θα έχει κόσμο!

Όμως η δαμόκλειος σπάθη παραμένει πάνω από την Τούμπα και η UEFA καραδοκεί. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Πως αν στο ματς απέναντι στους Σκωτσέζους η Τούμπα δεν έχει την ίδια υποδειγματική εικόνα όπως και απέναντι στους Κροάτες, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για ένα ματς. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στο πρώτο εντός έδρας ματς για τη φάση των ομίλων μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Δεν κινδυνολογούμε αλλά καταγράφουμε την πραγματικότητα. Και η ΠΑΕ θα φροντίσει όπως έκανε παραμονές του αγώνα με την Χαρτς να βγάλει σχετική ανακοίνωση ζητώντας από τον καθένα που θα βρεθεί στο γήπεδο να έχει υποδειγματική συμπεριφορά και να μην βάλει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της ομάδας. Είναι ένα στοίχημα διαρκείας που πρέπει να κερδίσουν ΟΛΟΙ!

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος, ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν περίπου 500 φίλους της σκωτσέζικης ομάδας στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.