ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ πούλησε τον Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν και «βλέπει» Κουλιεράκη

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό και ένα ντόμινο εξελίξεων δεν αποκλείεται να «εμπλέξει» και πάλι τον στόπερ του ΠΑΟΚ με μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον διεθνή στόπερ του ΠΑΟΚ) συμφώνησε στην πώληση του Γουίλιαν Πάτσο έναντι 40 εκ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν (ενώ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από τη Λίβερπουλ) ήρθε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πώληση του 22χρονου στόπερ από το Εκουαδόρ, Γουίλιαν Πάτσο, έναντι 40 εκ. ευρώ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναζητεί τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνάς της, έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και δεν αποκλείεται να επιστρέψει πιέζοντας περισσότερο τον ΠΑΟΚ για να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Σύμφωνα με όσα μάλιστα σημειώνει το Kicker «ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Markus Krösche, έχει ήδη ένα εναλλακτικό σχέδιο. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης βρίσκεται ψηλά στη λίστα και θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πάτσο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.