ΠΑΟΚ-Γυναίκες: Στην Πολωνία με Κιριάτ και στο... βάθος Σερβέτ για το CHL

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Έγινε χθες η κλήρωση για το Round 1 του Champions League γυναικών, παρουσία του Άκη Μπεκιάρη, και ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο. Οι δύο ημιτελικοί θα είναι ΠΑΟΚ-Κιριάτ (Ισραήλ) και Σερβέτ (Ελβετία)-Πογκόν, θα διεξαχθούν στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός και ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένοι για τις 7 Σεπτεμβρίου. Διοργανώτρια του ομίλου θα είναι η Πογκόν από την Πολωνία.

Ο προπονητής της ομάδας, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε: «Ολες οι ομάδες είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους και αυτό τα λέει όλα. Στην κατάταξη της UEFA είμαστε κοντά με την Σερβέτ, και μπορεί οι υπόλοιπες δύο ομάδες να είναι στο γκρουπ των αδύναμων αλλά αυτό όμως δεν λέει πολλά ή μπορεί να λέει και αρκετά βέβαια. Είναι ομάδες οι οποίες στηρίζονται σε ξένες αθλήτριες. Είναι ένας όμιλος ο οποίος είναι βατός, κόντρα σε ομάδες τις οποίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε. Θεωρώ ότι η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «η προετοιμασία μας, δέκα ημέρες πριν το Champions League, θα γίνει στην Δεσκάτη, σε υψόμετρο κοντά στα 1000 μέτρα και σε θερμοκρασίες κοντά σε αυτές της Πολωνίας, άρα θα έχουμε κρατήσει τις προσαρμογές από την περίοδο της προετοιμασίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.