ΠΑΟΚ: Για το 1-1 στην Προύσα

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2024

Στην Προύσα δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ mateco ενόψει της ρεβάνς με την Tofas για τα play-in του BCL. Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη έτσι ώστε να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στους «16» του BCL.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού ηττήθηκε στο πρώτο ματς των play-ins στο «Παλατάκι» με 95-63 από τους Τούρκους και έχασε το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, καλείται να αντιδράσει για να ισοφαρίσει τη σειρά 1-1 και να έχει ευκαιρία πρόκρισης σε τρίτο ματς στο «Παλατάκι». Σε περίπτωση ήττας, ο ΠΑΟΚ θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση οριστικά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμούνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης υποστήριξε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Ντένμον κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και το πλεονέκτημα που είχαμε, αλλά στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα και αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο παρκέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.