«ΠΑΟΚ για Μάρκος Αντόνιο» - Άμεσες εξελίξεις προαναγγέλλει ο Ντι Μάρτζιο!

Χάρης Εμμανουηλίδης16 Αυγούστου 2023

Δεύτερο «χτύπημα» του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα είχε αναφέρει νωρίτερα για ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη καθώς ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ βρίσκονται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του με τις εξελίξεις όπως τονίζει να δρομολογούνται τις επόμενες ώρες και τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο να γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Μάρκος Αντόνιο έκανε τη Λάτσιο να βγάλει από τα ταμία της 7.5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον ύψους 1.66 κεντρικό μέσο από τη Σαχτάρ, όπου είχε 101 συμμετοχές με εννέα γκολ και πέντε ασίστ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 22 αναμετρήσεις της Λάτσιο τόσο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας όσο και σε Europa και Conference League, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 765 λεπτά.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Αθλέτικο Παραναένσε πριν μετακομίσει στην Εστορίλ ενώ είναι και διεθνής με τις ομάδες Νέων της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.