ΠΑΟΚ: Γεμίζει η φαρέτρα ενόψει Ατρομήτου

Γιώργος Ζαΐρης24 Αυγούστου 2022

Μόλις δυο είναι οι ποδοσφαιριστές πλέον στο ιατρικό δελτίο της ομάδας που δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο [21:45] στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1. O Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Ιβάν Νάσμπεργκ συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας και αυτομάτως όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα παικτών τόσο τον καταρισμό της αποστολής όσο πολύ περισσότερο και της ενδεκάδας.

Η επιστροφή των Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες και Τσιγγάρα βάζουν δύσκολα στον προπονητή του ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν το περασμένο Σάββατο είχαν θετικό πρόσημο στην απόδοση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που για κανέναν από τους τέσσερις που προαναφέραμε δεν είναι δεδομένη η παρουσία τους στην ενδεκάδα.

Για παράδειγμα η εμφάνιση του Μάριου Τσαούση απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου του δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ακόμη και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα δεν είναι δεδομένη καθώς ο Νάρεϊ ήταν εξαιρετικός. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να βάλει τον Σέρβο στα αριστερά αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αφήσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον πάγκο όπως και τον Ελ Καντουρί που αγωνίστηκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την κορυφή της επίθεσης αφού ο Μπράντον Τόμας σκόραρε ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πως χρειάζεται τον χρόνο του.

Οι τρεις τελευταίες προπονήσεις που απομένουν θα επιτρέψουν στον τεχνικό του Δικεφάλου να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη νίκη στο Πρωτάθλημα πριν το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

H σημερινή προπόνηση που έγινε στην Νέα Μεσημβρία θα έχει μια ιδιαίτερη παρουσία. Ο Γκουστάβο Πογέτ θα επισκεφτεί τους ασπρόμαυρους και θα παρακολουθήσει την προπόνηση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει το βλέμμα του στους Ελληνες διεθνείς ενώ όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα έχει και μια συζήτηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.