ΠΑΟΚ: Φτιάχνει ελληνικό «κορμό» με «Ντέλια», ανανεώσεις και μεταγραφές (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Έλληνες παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο την περασμένη περίοδο στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Κωνσταντέλιας με εννιά γκολ και επτά ασίστ σε 34 εμφανίσεις στην Super League και ο Κουλιεράκης με ένα τέρμα και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ήταν κομβικοί για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συνεισφορά, φυσικά, είχαν και ο Τζίμας με τρία γκολ και μία ασίστ σε 16 παρουσίες στη Λίγκα, και ο Μιχαηλίδης με ένα τέρμα σε 12 συμμετοχές. Ο Τσιγγάρας κατέγραψε 11 εμφανίσεις και ένα τέρμα. 

Θυμιάνης και Τσιφτσής με πολυετή συμβόλαια

Η πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής του ΠΑΟΚ μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν αφορούσε Έλληνα παίκτη. Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού, υπέγραψε μέχρι το 2027 και μπορεί να βοηθήσει τόσο ως στόπερ, όσο και ως αμυντικός μέσος.

Χθες (23/6) ο Δικέφαλος γνωστοποίησε και την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσήτην απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας «δέθηκε» με συμβόλαιο έως το 2028, για να κάνει δίδυμο με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Κωνσταντέλιας και η επέκταση με Τζίμα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον φετινό σχεδιασμό του, ανακοινώνοντας ότι θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Κωνσταντέλια. Μετά την επαφή που είχε ο νεαρός μεσοεπιθετικός με τον Ιβάν Σαββίδη, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει, τελικά, η μεταγραφή του στη Σάλτσμπουργκ και να παραμείνει στην Τούμπα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Τις τελευταίες ημέρες, επεκτάθηκε η συνεργασία των ασπρόμαυρων με τον Στέφανο Τζίμα. Ο ταλαντούχος επιθετικός υπέγραψε έως το 2028, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του προηγούμενου συμβολαίου του. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ανανεώνει και ο 24χρονος στόπερ, Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2027. 

Στο ρόστερ υπάρχουν και οι Κουλιεράκης, Τσιγγάρας. Ο πρώτος είναι αναντικατάστατος στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και έχει συμβόλαιο που λήγει το 2026, ενώ ο δεύτερος βοηθάει, κυρίως, ερχόμενος από τον πάγκο και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.