ΠΑΟΚ: Φρέσκος, ξεκούραστος και… αποφασισμένος!

Γιώργος Ζαΐρης17 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρώτο από έξι ματς που πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου διεξάγεται σήμερα στην Τούμπα και τυγχάνει να είναι και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Στις 20:30 στην γεμάτη, αλλά ασφαλή και υποδειγματική σε συμπεριφορά Τούμπα, ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Αρη θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΟΦΗ ώστε αφενός να πάρει το τρίποντο και αφετέρου με καλή ψυχολογία να ταξιδέψει μεθαύριο στην Φινλανδία για το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων με αντίπαλο την Ελσίνκι.

Αλλά είναι προφανές πως στην παρούσα φάση ουδείς σκέφτεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι αφού προηγείται το σημερινό. Πολύ περισσότερο όταν ο Αρης έχει καταφέρει αρκετές φορές να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πάντως στην ευχάριστη θέση - και σε αντίθεση με το πρώτο κομμάτι της σεζόν - να έχει αρκετές λύσεις και επομένως ο καταρτισμός τόσο της αποστολής όσο και της ενδεκάδας είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.

Ο Μεϊτέ που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ δούλεψε στο διάστημα της διακοπής όπως και ο Οζντόεφ αλλά κυρίως ο Σαμάτα που ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει εκτός. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει στα άκρα και μια επιπλέον λύση, αυτή του Ντεσπόντοφ που είναι στην αποστολή αλλά αναμένεται να είναι στον πάγκο την ώρα που ο Παπαπέτρου θα σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η διακοπή και αρκετοί παίκτες πήραν πολύτιμες ανάσες, αλλά και νέοι παίκτες έχουν επιπλέον προπονήσεις στα πόδια τους η ενδεκάδα θα είναι ένα μίγμα παλιών και… νέων. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Κεντζιόρα να έχει το προβάδισμα από τον Βιεϊρίνια και τους Εκόνγκ-Κουλιεράκη στο κέντρο της. 

Και χθες επιβεβαιώθηκε πως ο Μπάμπα είναι έτοιμος και άρα θα είναι στα αριστερά. Στα χαφ; Υπήρξαν δοκιμές και μια από αυτές θέλει τον Μεϊτέ να είναι δίπλα στον Τσιγγάρα (υπήρξε δοκιμή με Μεϊτέ και Οζντόεφ), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να είναι πίσω από τον Αλί Σαμάτα και τους Τάισον-Ζίβκοβιτς στα άκρα της επίθεσης. Κάποια στιγμή δοκιμάστηκε στην κορυφή και ο Μπράντον Τόμας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.