ΠΑΟΚ: Φήμες συμφωνίας με Αλ Χολούντ για την πώληση του Σαμάτα!

Γιώργος Ζαΐρης30 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χολούντ για την πώληση του Αλί Σαμάτα!

Δημοσιεύματα από την Αφρική θέλουν τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει δεχθεί και να έχει συμφωνήσει σε πρόταση που του έχει κάνει η Σαουδαραβική Αλ Χολούντ για τον Τανζανό φορ.

Σε συμφωνία με την Αλ Χολούντ της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να ήρθε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αφρική και την Αραβία, για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα.

Ιστοσελίδες που ασχολούνται με το αφρικανικό ποδόσφαιρο, αλλά και Σαουδαραβικές, μετέφεραν τα ξημερώματα της Κυριακής πως η Αλ Χολούντ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που φέτος κέρδισε την άνοδό της από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία, όχι μόνο να ενδιαφέρεται, αλλά να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Τανζανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, αρχικά μεταφέρθηκε πως ο Σαμάτα αποτελεί στόχο της Αλ Χολούντ, ωστόσο κάποιες ιστοσελίδες κάνουν λόγο και για συμφωνία του ΠΑΟΚ στην πρόταση των Αράβων.

Λεπτομέρειες για το (φημολογούμενο) deal δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε μεταφέρονται στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, από Σαουδική Αραβία και Αφρική, τα οποία ωστόσο παρουσιάζουν δεδομένη τη συμφωνία των δύο πλευρών για τον Σαμάτα.

Ο ποδοσφαιριστής υπενθυμίζεται πως έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Σαμάτα στην Αλ Χολούντ θα σημάνει άμεση και ακόμη πιο έντονη κινητικότητα μεταγραφικά για τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά στην ενίσχυσή του στην επιθετική γραμμή και την πλαισίωση του Μπράντον Τόμας, ο οποίο θα είναι (στην περίπτωση επαλήθευσης του σεναρίου και των φημών) ο μοναδικός επιθετικός του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.