ΠΑΟΚ: Έξι απαιτητικοί αγώνες σε 22 μέρες!

Γιώργος Ζαΐρης10 Οκτωβρίου 2023

Ένα γενναιόδωρο ρεπό που το κέρδισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (10/10) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετρά πάντως αρκετούς απόντες και αναφερόμαστε στους διεθνείς που ενσωματώθηκαν στις Εθνικές τους Ομάδες. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να κάνει κάποιες μέρες υπομονή για να δει τα αποδυτήρια να γεμίζουν, ώστε όλοι οι παίκτες να τεθούν στη διάθεση του, γνωρίζοντας πως μέσα σε διάστημα 22 αγώνων ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει έξι απαιτητικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα στις 22 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα και η σειρά αυτών των αγώνων κλείνει και πάλι στην έδρα του καθώς στις 12 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Αμέσως μετά ακολουθεί εκ νέου διακοπή λόγω των Εθνικών Αγώνων.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δυο ευρωπαϊκούς αγώνες και τους δυο με τον ίδιο αντίπαλο, την Αμπερντίν. Παίζει εκτός στις 26 Οκτωβρίου και εντός στις 9 Νοεμβρίου. Αντιλαμβάνεται κανείς πως αν ο ΠΑΟΚ πάρει και τα δυο παιχνίδια (πολύ περισσότερο αυτό που προηγείται) θα κλειδώσει τη δεύτερη θέση και πολύ περισσότερο θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του ομίλου παλεύοντας για την πρωτιά.

Από τους τέσσερις αγώνες στο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δυο εκτός και πολύ δύσκολα ματς. Παίζει τόσο με την ΑΕΚ στην OPAP ARENA όσο και με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Με την ΑΕΚ αγωνίζεται αμέσως μετά το ματς στην Σκωτία και με τους ερυθρόλευκους πριν υποδεχθεί την Αμπερντίν στην Τούμπα. Τα δυο ματς που έχει να δώσει στην έδρα του είναι με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αμέσως μετά την διακοπή του Νοεμβρίου, το πρόγραμμα θα είναι συνεχόμενο μέχρι και τις γιορτές ενώ εκτός από το Πρωτάθλημα και το Conference θα έχει να δώσει αγώνες και για το Κύπελλο. Πολλά παιχνίδια όπου άπαντες οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου είναι:

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (17:30)

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ (22:00)

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:30)

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν(19:45)

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (17:30)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.