ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Ιβάν Ντιμπάνγκο

Κώστας Πετρωτός06 Αυγούστου 2024

Ένα ακόμα όνομα που προστίθεται στην φετινή μεταγραφική ονοματολογία για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Ιβάν Ντιμπάνγκο, αφού ουκρανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται έντονα για τον 23χρονο αριστερό μπακ!

Ο Ντιμπάνγκο αγωνίζεται στην Κρίβμπας και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Δικέφαλος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με 31 συμμετοχές και απολογισμό επτά ασίστ και ένα γκολ.

Όπως αναφέρει το ουκρανικό κανάλι στο Telegram, «TaToTake» ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που δείχνει να έχει τον πιο ενεργό ρόλο για την μεταγραφή του Ντιμπάνγκο, ενώ μαζί με τους πρωταθλητές ενδιαφέρονται τόσο η Βασιλεία, όσο και η γαλλική Μπρεστ χωρίς να έχουν καταθέσει πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Ουκρανία, η Κρίβμπας θέλει να λάβει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3.500.000 ευρώ γα να πει το «ναι» στην μεταγραφή του 23χρονου Καμερουνέζου αριστερού μπακ, έναν παίκτη που απέκτησε μόλις τον Φλεβάρη έναντι του ποσό των 500.000 ευρώ από την εσθονική Λεβάντια Ταλίν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «χτύπημα» της ουκρανικής σελίδας για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Ντιμπάνγκο:

Βασικός διεκδικητής του αριστερού μπακ της Κρίβμπας, Ιβάν Ντιμπάνγκο, είναι ο Έλληνας ΠΑΟΚ, αναφέρει το TaToTake.

Σύμφωνα με την πηγή, το θέμα της μεταγραφής του Ντιμπάνγκο δεν έχει κλείσει. Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίρνει την πιο ενεργή θέση όσον αφορά τον Καμερουνέζο αμυντικό της Κρίβμπας.

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού συλλόγου δεν χάνουν τις ελπίδες τους για την απόκτηση του Ιβάν το καλοκαίρι. Η Κρίβμπας θα ήθελε να λάβει τουλάχιστον 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη. Η Βασιλεία και η Μπρεστ είχαν στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Ο γαλλικός σύλλογος ήταν πιο συγκεκριμένος, αλλά τα μέρη δεν συμφώνησαν στα νούμερα.

Ο 22χρονος παίκτης έπαιξε 1 αγώνα για την Krivbass αυτή τη σεζόν. Την περασμένη σεζόν έπαιξε 31 αγώνες για την ομάδα - 1 γκολ και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.