ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ντέρμπι, επιστροφή Καντουρί στις προπονήσεις

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, με αποκλειστικό στόχο την νίκη, προκειμένου να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από την Ένωση και από τις πρώτες θέσεις. Η προετοιμασία των παικτών του Δικεφάλου συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς. Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας, είναι η επιστροφή του Καντουρί, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του επίσημου ΠΑΟΚ, με αφορμή και με τα γενέθλια του Λουτσέσκου: "Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που μέσα από διάφορες ασκήσεις έδειξε στους παίκτες το πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν εξειδικευμένα ατομικά ασκησιολόγια.

O Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, οι Νίκολας Κουαλιάτα έκανε ατομικό, ο Λευτέρης Λύρατζης κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Το Σάββατο (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.