ΠΑΟΚ: «Έσπασε» το φράγμα των 7.000 διαρκείας

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Η νέα σεζόν για τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ έχει γεμίσει προσδοκίες στον διψασμένο κόσμο του. Ήδη σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έχουν ανανεωθεί 7.000 εισιτήρια διαρκείας!

Το «φράγμα» των 7.000 εισιτηρίων διαρκείας έχει «σπάσει» ο ΠΑΟΚ και συνεχίζει…

Η νέα σεζόν βρίσκει τον Δικέφαλο του Βορρά στην υπεράσπιση του τίτλου του Πρωταθλητή της Super League, τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας και βεβαίως στον μεγάλο στόχο της εισόδου στο League Stage του Champions League.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σήμερα Παρασκευή (5/7) έχουν ανανεωθεί 7.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, από το περσινό σύνολο των 11.120.

Οι περσινοί 4.120 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν ανανεώσει τη θέση τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τις διατηρήσουν μέχρι και τη Δευτέρα (8/7) στις 18:00 στις προνομιακές τιμές που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ.

Από την Τρίτη (9/7) θα έχουν ελευθερωθεί όλοι οι θέσεις και τα εισιτήρια διαρκείας θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σ’ όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος Super League, Playoffs, Kυπέλλου, Φιλικούς, Προκριματικούς και Ομίλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.