ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Σορετίρε στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει ο Σόλα Σορετίρε. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Σόλα Σορετίρε, μπαίνει σε διαφορετικό επίπεδο στην υπόθεση συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς απόψε (29/7) ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας κινηθεί πολύ γρήγορα και στοχευμένα ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Άγγλου μεσοεπιθετικού και η μεταγραφή του μπαίνει στην τελική ευθεία, μιας και αναμένεται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Ο Σορετίρε έρχεται για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος επιθετικός είχε στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες της Αγγλίας, αλλά και από την Ισπανία, το MLS και τη Σαουδική Αραβία, αλλά προτίμησε τους «ασπρόμαυρους» για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.