ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο με Κοτάρσκι παρόντα - Τι συμβαίνει με Σάστρε

Metrosport Team10 Ιουλίου 2023

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής έπειτα από το φιλικό με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τόσο τον Αντρέ Ρικάρντο όσο και τον Κάλεντ Νάρει, όπου ακολούθησε μέρος της προπόνησης, να ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα , ενώ κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τέχελεν για την πρώτη προπόνηση βρίσκεται και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, δεν θα συμμετέχει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο όπου αποκόμισε ενοχλήσεις από το πρόσφατο φιλικό και γίνεται προληπτική διαχείριση στην περίπτωση του , όπως και με τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις από πέρυσι και κάνει διαχείριση να το ξεπεράσει σταδιακά, οπότε παίζει κάποια παιχνίδια και ίσως μένει εκτός από κάποιες προπονήσεις αρχικά.

Στην περίπτωση του Ζοάν Σάστρε έπειτα από τον πρόσφατο τραυματισμό του, μένει εκτός από τις προπονήσεις και μοιάζει η περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα επιστρέψει πιο αργά από τους υπόλοιπους καθώς έχει διάστρεμμα και ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Φιλίπε Σοάρες.

Στην προπόνηση ο Ρουμάνος θέλησε να δώσει βάση στο πρέσινγκ και τη γρήγορη κυκλοφορία με τέσσερις μικρές εστίες όπου στους κόκκινους είναι Τσαούσης (αγωνίστηκε ως δεξί μπακ), Εκόνγκ Κουλιεράκης Ράφα Σοάρες, Γιαξής, Βράκας, Κανίς, Ζίβκοβιτς Μουργκ (δεκάρι) και Γκορντεζιάνι ενώ στην άλλη ομάδα , ''μαύροι'', Τζίμας (επίσης ως δεξί μπακ) Μιχαηλίδης Νάσμπεργκ, Βιειρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ρικάρντο, Τάισον, Κωνσταντέλιας (δεξάρι) και Μπράντον. Στο παιχνίδι με στόχο τη γρήγορη κυκλοφορία και το πρέσινγκ, ο Παναγιώτης Παναγιώτου έχει τον ρόλο του μπαλαντέρ, πηγαίνοντας με την εκάστοτε ομάδα που έχει την κατοχή.

Οι κολλητοί Βιεϊρίνια - Τάισον

Δύο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Τάισον Φρέντα, φαίνεται πως έχουν γίνει... κολλητοί, καθώς περνούν πολλές ώρες μαζί τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός, στα αποδυτήρια ακόμα και σε χώρους αποθεραπείας. Χαρακτηριστική στιγμή, η κοινή τους έξοδος από τα αποδυτήρια της ομάδας και η συζήτηση που είχαν πριν την έναρξη της προπόνησης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.