ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στον Αστέρα ο Τζίμας!

Κώστας Πετρωτός28 Ιουνίου 2024

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Παναγιώτης Τζίμας, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια άνηκε στον ΠΑΟΚ, να επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης από όπου τον είχε αποκτήσει ο Δικέφαλος το 2021, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Αστέρα, με τον ίδιο στη συνέχεια να εντάσσεται στους «ασπρόμαυρους» όπου αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου πριν μετακομίσει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει σε ένα οικείο περιβάλλον για τον ίδιο κάτι το οποίο θα τον βοηθήσει να φτάσει στα στάνταρ που συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό με τον ΠΑΟΚ να κρατά ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνει την ύπαρξη των συζητήσεων σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του metrosport.gr ουσιαστικά έχει βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.