ΠΑΟΚ: Επιστρέφει φουριόζος

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Με έξι παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Conference League και ένα ακόμη ενδιάμεσο για τον θεσμό του Κυπέλλου, θα συνεχιστούν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα των 22 ημερών, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια, απο τα αποτελέσματα των οποίων, όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στη Metrosport και στο Metrosport.gr θα εξαρτηθούν πολλά για την πορεία του. Στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα. Αυτή την χρονική στιγμή πάντως, ο ΠΑΟΚ δείχνει πως επιστρέφει φουριόζος. Και ο Λουτσέσκου έχει τέσσερις βασικούς λόγους για να χαμογελά.

Ποιοι είναι αυτοί; Η “Μ” και το Metrosport.gr έχουν το ρεπορτάζ:

Πρώτος λόγος: Οι διεθνείς, εκτός από τον Κωνσταντέλια που δεν αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχαν βασικό – πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές τους ομάδας. Με πρώτο και καλύτερο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική Σερβίας.

Δεύτερος λόγος: Οι παίκτες γέμισαν τις “μπαταρίες” τους μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και αυτό το γεγονός είναι σημαντικό καθώς δεν προέκυψαν τραυματισμοί και όλοι οι παίκτες θα μπορέσουν να προσφέρουν στα ματς που ακολουθούν.

Τρίτος λόγος: Τέσσερις παίκτες μπόρεσαν σε αυτό το διάστημα να δουλέψουν περισσότερο και να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του Λουτσέσκου, κάτι το οποίο δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν από το καλοκαίρι. Η αναφορά γίνεται για τους Εκόνγκ. Σαμάτα, Οζντόεφ και Μεϊτέ (ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις 26 Αυγούστου). Και οι τέσσερις είναι πλέον φουριόζοι για να προσφέρουν.

Τέταρτος λόγος: Έκλεισε η χρονική περίοδος τραυματισμού ενός παίκτη που ήρθε με πολλές προσδοκίες, ως δανεικός από την Λάτσιο για να βοηθήσει. Ο λόγος για τον Μάρκος Αντόνιο, που σταδιακά θα αξιοποιηθεί.

Προσθέστε σε αυτούς τους λόγους και το γεγονός ότι οι Βιεϊρίνια και Τάϊσον (έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία την οποία μεταδίδουν σε όλη την ομάδα) συμμετείχαν ενεργά και θα ηγηθούν της προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.