ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι διεθνείς, μπαίνει και ο Κωνσταντέλιας

Γιώργος Ζαΐρης17 Οκτωβρίου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από 10 μέρες είδε όλους τους διεθνείς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας αφού σήμερα πέρασαν το κατώφλι του και οι Αφρικανοί

Παράλληλα είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βγαίνει στο γήπεδο και να κάνει ατομικό πρόγραμμα αφού η ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε και εκτός αποστολής για το ματς με την Ιρλανδία ανήκει στο παρελθόν και πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα ταξιδέψει στην Αθήνα το Σάββατο και μένει να φανεί αν θα πάρει και φανέλα βασικού. 

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι πως το ιατρικό δελτίο περιορίζεται μόνο στον Τσιφτσή που πλέον έχει βγει και αυτός στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα. Το δελτίο Τύπου της προπόνησης αναφέρει: Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι τραυματίες ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και το αγωνιστικό τμήμα μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17.10) ήταν αφιερωμένο στην επιθετική τακτική. 

Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικού περιεχομένου και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ κι ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Την Παρασκευή (18.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.