ΠΑΟΚ: Επανασύνδεση με την Ευρώπη και «ασπίδα» προστασίας στον Λουτσέσκου

Δημήτρης Μπούζας23 Οκτωβρίου 2024

«Επί ποδός» ο «όλος οργανισμός ΠΑΟΚ», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκόπιμη και υστερόβουλη προσπάθεια των Αθηναίων να καλύψουν την γύμνια τους με τον οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και αυτογελοιοποιούμενοι. 

Παίρνοντας θάρρος από την αβάντα των περισσότερων ΜΜΕ του λεκανοπεδίου που δεν διατηρούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα σεβασμού προς τον ΠΑΟΚ αλλά και στους αναγνώστες ή ακροατές τους, οι Ενωσίτες συνεχίζουν το παραμύθιασμα των οπαδών τους, επιστρατεύοντας τους πάντες και τα πάντα. Λυτούς και δεμένους όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλος αυτός ο ετερόκλητος εσμός υπευθύνων, ανεύθυνων και στο σύνολο τους στρατευμένων, τρέχει να προλάβει να καταθέσει «το κάτι τι» σε βάρος του Λουτσέσκου, αιφνιδιάζοντας προφανώς με την μεγάλη προθυμία τους. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η σπουδή των υπαλλήλων (απολυθέντων και νεοπροσληφθέντων) από το νέο πρόεδρο, όπως και των υποψηφίων για μια θέση στον ήλιο ή στον περίγυρο του νέου Χαλίφη. 

Από τη στιγμή μάλιστα που βλέπουν ότι ο «Σούπερ Μάριος» επιχειρεί ολοφάνερα και πριν ακόμη εξαφανιστεί και η σκιά του Μελισσανίδη, να εγκαταστήσει το δικό του σύστημα. Δεν είναι λίγοι οι έμπιστοι του ιστορικού ηγέτη που πήραν τα μπογαλάκια τους και άδειασαν την γωνιά, για να έρθουν στην θέση τους οι επιλεγέντες από το νέο αφεντικό. Το «προγκρόμ» εμφανέστατο, έγινε αντιληπτό πολύ γρήγορα, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. 

Η συγκεκριμένη παρένθεση που αφορά την ανατροπή, το ξήλωμα δηλαδή της ομάδας των περισσότερων στενών συνεργατών του Μελισσανίδη, καθώς και ο φόβος των όσων απέμειναν αλλά και των νεοπροσληφθέντων, να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως, είχαν σαν συνέπεια να εκτεθούν όλοι τους ανεπανόρθωτα. 

Το ίδιο και κάποια σοβαρά στελέχη, τα οποία δυστυχώς πλειοδότησαν στην φαρσοκωμωδία της προσπάθειας να αποστρέψουν οι πάντες την προσοχή τους από την συνεχιζόμενη αγωνιστική κατηφόρα και να επικεντρωθούν σε επιθέσεις και κατηγορίες εναντίον του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ. «Στήθηκε» λοιπόν το συγκεκριμένο αφήγημα με τον Λουτσέσκου και έριξαν όλο το βάρος τους να πετύχουν την τιμωρία ενός προπονητή, που καθύβριζαν εν χορό σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα με το αισχρό σύνθημα: Λουτσέσκου μπινέ, πουτ@νας γιε», μέσα στο δικό τους γήπεδο. 

Στην «OPAP Arena», για να μην επικαλεστούμε και τον τίτλο: Αγιά Σοφιά. Οι βωμολόχοι… στο απυρόβλητο! Οι ευθύνες των διοικούντων εξαφανισμένες. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση για τον καθυβριζόμενο κόουτς του ΠΑΟΚ. Ούτε μας ενδιαφέρει αν κριθεί ένοχος ο Λαμέλα. Μένουμε στο εμετικό και κατ΄ επανάληψη επιχειρούμενο όνειδος και στο γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό. Η αντικειμενική ευθύνη των γηπεδούχων πήγε περίπατο.

Στο περιθώριο των εξελίξεων, ο επίσημος ΠΑΟΚ μπαίνει με την απόφαση να αποτελέσει «ασπίδα» προστασίας για τον «πανταχόθεν βαλλόμενο» προπονητή του. Ο τελευταίος έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης. Αυτονόητος ο στόχος να επανασυνδεθεί ο πρωταθλητής με το Γιουρόπα Λιγκ, μετά τις δύο ατυχείς προσπάθειες στο ξεκίνημα του. Ιδιαίτερα μετά την πικρή εντός έδρας ήττα, από την βατή Στεάουα. 

Εξυπακούεται ότι ο Λουτσέσκου στα παιχνίδια της Ευρώπης έχει την ευκαιρία να «ενεργοποιήσει» ολόκληρο το ρόστερ, προκειμένου να βοηθήσει όχι μόνον μερικούς από τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και συγκεκριμένους έμπειρους που έχουν χάσει την φόρμα τους, αλλά και την καλή ψυχολογία τους (Ντεσπόντοφ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.