ΠΑΟΚ: Εννιά χρόνια μετά δύο σερί εντός έδρας αγώνες δίχως να σκοράρει!

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Χρειάστηκε να περάσουν εννιά ολόκληρα χρόνια για να μην καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πετύχει γκολ σε δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Ηταν το 2015 η τελευταία φορά όταν ο Δικέφαλος στην διαδικασία των play off ηττήθηκε κατά σειρά στην έδρα του από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, με το τελικό σκορ να είναι ξανά 0-1.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης στο 43', ενώ στο ματς με τον Ατρόμητο το γκολ το πέτυχε ο Καραμάνος στο 45'. δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Ακολούθησε νέα ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε τερματίσει στην τέταρτη και τελευταία θέση των πλέι οφ.

Σειρά εννιά χρόνια μετά είχε αρχικά ο Άρης που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έπειτα η Στεάουα για το Europa League και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 0-1!

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες από Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ ακολουθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με το ενδεχόμενο να επαναληφθεί, το αρνητικό σερί που έγινε στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της σεζόν 2014-15, να είναι ορατό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.