ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον για Τισουντάλι» γράφουν στο Βέλγιο (vid)

Γιώργος Ζαΐρης21 Ιουνίου 2024

Με ακόμη ένα όνομα συνδέεται ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά με του Ταρίκ Τισουντάλι της Γάνδης. Όπως τονίζεται στη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad, ο Δικέφαλος για τον 31χρονο Μαροκινό επιθετικό με ολλανδικό διαβατήριο που ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ. Υπήρξε, επίσης, ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, της Αλ Ριάντ. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός στο να φύγει.

Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος και δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η τιμή φαίνεται να είναι το μοναδικό εμπόδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ο Τισουντάλι την περασμένη σεζόν κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης, με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.