ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα ειδικών συνθηκών και… μηνυμάτων κόντρα στον Πανσερραϊκό

Γιώργος Ζαΐρης16 Αυγούστου 2024

Εκ των πραγμάτων στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με αυτό που κατέβασε την περασμένη Τρίτη στο ματς με την Μάλμε. Αλλαγες που οφείλονται είτε σε τραυματισμούς, είτε σε κόπωση και επομένως διαχείριση αλλά και σε επικείμενες… μεταγραφές.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, ο Τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια αφού ο Κοτάρσκι είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Απόντος του Οτο που δύσκολα θα προλάβει και το ματς της Πέμπτης, ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να δώσει ανάσες στον Σάστρε και έτσι στα δεξιά της άμυνας θα είναι ο Βιεϊρίνια. Ο μοναδικός που θα κρατήσει τη θέση του στην άμυνα είναι ο Κεντζιόρα που δίπλα του θα έχει τον Νάσμπεργκ. 

Ο Κουλιεράκης έχει συμφωνήσει με την Βόλφσμπουργκ όπως και ο ΠΑΟΚ με τον γερμανικό σύλλογο και η παραμονή του στην ομάδα αφορά τα δυο ματς με την Σάμροκ Ρόβερς αφού θα αποτελέσει έκπληξη αν τον δούμε τόσο αύριο όσο και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στα αριστερά της άμυνας θα είναι ο Ράφα Σοάρες. Ουσιαστικά δηλαδή από τους πέντε που έπαιξαν την Τρίτη στην άμυνα (μαζί με τον τερματοφύλακα) μόνο ένας κρατά τη θέση του αύριο και αυτός είναι ο Κεντζιόρα. Αλλαγή όμως και στα χαφ. 

Στη θέση του καταπονημένου Καμαρά θα παίξει ο Σβαμπ που όμως δεν θα έχει δίπλα του τον Τσιγγάρα αλλά τον Οζντόεφ. Η απουσία του Τσιγγάρα από την αποστολή μαρτυρά αφενός πως δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου και αφετέρου είναι έτοιμος να αποχωρήσει για το εξωτερικό μόλις και όποτε αφιχθεί χαφ στην ομάδα. Πίσω από τον Τσάλοφ θα είναι ο Μουργκ με τον Κωνσταντέλια στα αριστερά της επίθεσης και τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά. 

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμεινε ο Σαμάτα αφού ο Λουτσέσκου επέλεξε να πάρει τον έστω και καταπονημένο Μπράντον στην 20άδα. Άλλη μια απόφαση (μετά από εκείνη του αποκλεισμού του Τανζανού από τη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μάλμε) που «φωνάζει» το πόσο αποτυχημένη ήταν αυτή η μεταγραφή. Να σημειώσουμε πως στην αποστολή είναι και ο Σορετίρε που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να συστηθεί στον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.