ΠΑΟΚ: Έκλεισε το κενό στην άμυνα, παραμένει το κενό στα χαφ

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ Γ. Ζαΐρης- Κώστας Πετρωτός

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ Λάρνακας. «Περιμένω να έρθει ο ένας (σ.σ. από τους τρεις παίκτες μείον σε σχέση μες πέρυσι) και ελπίζω για έναν ακόμη», βάζοντας σε άμεση προτεραιότητα το θέμα της επιστροφής του Κεντζιόρα άμεσα και ιδανικά και του Μεϊτέ.

Το κενό στη θέση του δεξιού στόπερ και σε αυτή του δεύτερο κεντρικού μέσου είναι τα δύο πιο καυτά ζητήματα, που έπρεπε να κλείσουν άμεσα, αλλά μόνο στο πρώτο υπάρχει προς ώρας... αίσιο τέλος.

Οι πληροφορίες με την Ντιναμό Κιέβου - με μπροστάρη τον Κεντζιόρα - προχώρησαν και όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες, που απέμεναν για να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Ολλανδία ο Πολωνός στόπερ, ολοκληρώθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τις 200 ευρώ και ο Κεντζιόρα θα ενεργοποιήσει την συμφωνία που ήδη έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ...

Τις θετικές εξελίξεις επιβεβαίωσε από χθες και μάλιστα σχετικά νωρίς, ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Ιγκόρ Μπούρμπας, που έγραψε: «Ο Τόμας Κεντζιόρα, συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa. Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1,5 σεζόν».

Έτσι, ο Κεντζιόρα αναμένεται σήμερα στο Χορστ και στην Ολλανδία..

Δεν έχει εξέλιξη του Μεϊτέ που έμεινε εκτός προετοιμασίας Μπενφίκα

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Μεϊτέ, μπορεί χθες να δημιουργήθηκε φημολογία προς το καλύτερο, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» η στασιμότητα παραμένει, χωρίς να έχει κλείσει οριστικά η προοπτική της μεταγραφής. 

Χθες, βέβαια, ανακοινώθηκε η 29μελής αποστολής της Μπενφίκα για την προετοιμασία της (μέσα και ο Βαγγέλης Παυλίδης), στην οποία δεν υπάρχει το όνομα του Σουαλιχό Μεϊτέ, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Επί της ουσίας στο θέμα του χαφ, παραμένει θολό το τοπίο και αυτό είναι κάτι που δεν είναι η εξέλιξη που περιμένει ο Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.