ΠΑΟΚ: Είχε ξεχάσει τι πάει να πει... τριάρα και ήττα στα «καπάκια»

Metrosport Team06 Απριλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ χθες γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του μετά από καιρό και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, αφού είχε να δεχθεί τρία γκολ από πέρυσι. Μια αίσθηση που είχε να βιώσει καιρό, αφού για να βρει κανείς αντίστοιχο στατιστικό πρέπει να πάρει αρκετά πίσω...
Πιο συγκεκριμένα, για να πέσει κανείς πάνω στην τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ, θα πρέπει να γυρίσει στην περσινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα, στον Δεκέμβρη του 2021 και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Τότε, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, προερχόμενη από δύο ήττες με 2-0 από τον Ατρόμητο και με 1-0 από τον Άρη, ταξίδεψε στην Αθήνα θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, ο Ιωνικός είχε άλλα σχέδια, αφού όντας ορεξάτος πέτυχε τρία γκολ και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, με ανατροπή.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο  ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τον Σφιντέρσκι, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Κάνιας και στη συνέχεια να κάνει το 2-1 ο Άοσμαν, με τον Λένις να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και τον Μουργκ να μειώνει απλά σε 3-2.

Επίσης, τελευταία φορά που είχε...υποστεί δύο back to back ήττες , ήταν στα περσινά πλέι οφ, όταν αρχικά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ εντός από τον Άρη, για να κλείσει τη διαδικασία με μία ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό και μία νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-0).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.