ΠΑΟΚ: Έφυγαν περισσότερα από 1000 εισιτήρια για Βόλο σε δύο ώρες!

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Μεγάλη είναι η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρεθεί την Κυριακή στον Βόλο για το παιχνίδι του Δικεφάλου με την τοπική ομάδα. Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, μέσα στο πρώτο δίωρο διάθεσής τους, πουλήθηκαν περισσότερα από 1000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακης, Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει αρχικά 5.000 εισιτήρια, αν χρειαστεί όμως έχει συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος και για παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι η μετακίνηση μεμονωμένων επιτρέπεται, αφού η απαγόρευση Αυγενάκη αφορά στην οργανωμένη μετακίνηση. Τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ το καθένα και η διάθεση τους γίνεται ως εξής: A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας Σήμερα ως τις 17:00 Σάββατο 11.03.2023 : 09.00-15.00 Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ. Β. Ηλεκτρονικά μέσω VIVA (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-bolos-eisitiria-agonon-2022-23/) και μέσω του σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– ΑΜΚΑ Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά θα πρέπει απαραίτητα να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή.Διευκρινίσεις Η είσοδος των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.