ΠΑΟΚ: Έχει βάσεις, θέλει τρεις, ο Γκούμας αφήνει υποσχέσεις

Γιώργος Καστάνης04 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ κινείται με σταθερότητα, ως συνέχεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και την κατάκτηση ενός απίστευτου πρωταθλήματος. Και τα δείγματα γραφής, τα έδειξε από το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τη δευτεραθλήτρια Κύπρου. Δεν πρόκειται να σταθώ στο αποτέλεσμα, την νίκη, που ήρθε κυρίως εξαιτίας της ομοιογένειας που παρουσιάζει η ομάδα. 

Αναμενόμενη η νίκη, θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να είναι μεγαλύτερος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, τα αβίαστα λάθη κόστισαν σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι αδυναμίες διορθώνονται με την δουλειά, αυτό αποτελεί τον κανόνα, τα λάθη και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο μπορούν να μειωθούν. Από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία, είναι η επιμονή του προπονητή για την διατήρηση της σταθερότητας και της ομοιογένειας στο γκρουπ.

 Στις δηλώσεις του, ο Ρουμάνος προπονητής ήταν ξεκάθαρος: Θέλει τρεις παίκτες. Εκ των οποίων οι δύο, όπως άφησε να εννοηθεί είναι οι Κεντζιόρα και Μειτέ. Και με έναν επιθετικό, μπορεί να ενισχυθεί το γκρουπ, την παρούσα στιγμή για να διεκδικήσει την πρόκριση στους αναβαθμισμένους ομίλους του Champions League. Αυτή είναι η ουσία. 

 Οι βάσεις στην ομάδα υπάρχουν. Λείπουν τρεις για την ουσιαστική ενίσχυση. Επιπροσθέτως δεν έπαιξε χθες ο Κωνσταντέλιας που θα ενσωματωθεί σταδιακά. Ο Αντρίγια είναι εκτός προετοιμασίας. Από τους νέους, ο Γκούμας εκτιμώ πως θα δείξει πολλά περισσότερα στοιχεία, πάντα με βάση όλων όσων ζητά ο προπονητής. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν νέο παίκτη, να είναι συμμετοχικός και να αποβάλει τον εγωισμό από το παιχνίδι του. Για τον Κουαλιάτα, μπορώ να πω ότι ήταν αισθητά βελτιωμένος από την αρχική του εικόνα στον ΠΑΟΚ.

Έχει πολλά περισσότερα να δείξει. Όσο για την Αυστριακή “ορχήστρα” με τους Σβαμπ και Μουργκ, είναι πολύ σημαντικό για τον Πρωταθλητή, να πάρει περισσότερα στοιχεία από τους δύο ικανούς παίκτες. Ο αγέρωχος Τάισον, ο Βιεϊρίνια σε νέο ρόλο ως εξτρέμ, αποτέλεσαν τις πινελιές ενός φιλικού αγώνα, στον οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ανάλυση εμπεριστατωμένη για κάθε παίκτη και την εμφάνισή του, θα κάνουμε μετά το τρίτο φιλικό της ομάδας στην Ολλανδία, για να είμαστε και ρεαλιστές στην όλη προσέγγισή μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.