ΠΑΟΚ: Έχει τον τρόπο όταν κατεβαίνει Αθήνα-Πειραιά

Κωστής Παναγιώτου20 Απριλίου 2024

Ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, (21/4, 20:30, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr - COSMOTE SPORT 1), για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να διατηρήσει την καλή παράδοση που έχει φέτος στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με τους τρεις διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Ο "δικέφαλος" μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Europa Confernce League στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και καλείται στο γήπεδο του Φαλήρου να επιστρέψει στις νίκες.

Την ίδια ώρα οι "ερυθρόλευκοι" πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη ώστε να μειώσουν και άλλο την διαφορά από την πρώτη τριάδα.

Έχει το know how όταν κατεβαίνει σε Αθήνα και Πειραιά

Τη φετινή σεζόν οι Θεσσαλονικείς έχουν πέντε επισκέψεις στα γήπεδα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Stoiximan Super League, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, έχοντας 11 γκολ υπέρ και 10 τέρματα κατά.

Στο μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε δίχτυα ήταν κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), στις 30 Οκτωβρίου 2023). Βέβαια, στις άλλες τέσσερις επισκέψεις του στο Λεκανοπέδιο της Αττικής κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Μάλιστα, η επικράτηση στην έδρα του Ολυμπιακού (2-4) ήταν κομβική για την εξέλιξη της σεζόν, καθώς ακολούθησαν έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλάζοντας άρδην την ψυχολογία εντός της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ μετράει ακόμη μια επίσκεψη κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες του Λεκανοπεδίου, αλλά για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο "δικέφαλος" αγωνίστηκε στη "Λεωφόρο" για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας εις βάρος του το 0-1 από τον πρώτο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 0-1 στο 90λεπτο. Στην παράταση βρήκε και δεύτερο γκολ, αλλά σοκαριστικός τραυματισμός του Μπάμπα έβαλε ξανά το παιχνίδι τους "πράσινους", με τον Λημνιό να στέλνει το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί ο Ντραγκόφσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής δίνοντας στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.