ΠΑΟΚ: Έχει... παρελθόν με την ΑΕΚ ο Τσάλοφ

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Με τα φώτα της 8ης αγωνιστικής να είναι στραμμένα στην OPAP Arena, o ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την ΑΕΚ (20/10, 20:30) σε μια ακόμη δυνατή αναμέτρηση μεταξύ Δικεφάλων, με την επιστροφή από την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Ένα ντέρμπι με γνωστή αύρα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων», Φέντορ Τσάλοφ, που μπορεί να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την Ένωση στο εγχώριο πρωτάθλημα, όμως έχει προλάβει να την.... γνωρίσει χρόνια πριν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος φορ είχε συναντήσει τους «κιτρινόμαυρους» στα προκριματικά του Champions League, το καλοκαίρι του 2017. Τότε φορούσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πανηγύρισε την πρόκριση στα Play-Off της διοργάνωσης, αγωνιζόμενος και στα δυο παιχνίδια.

Μάλιστα, τόσο στη Ρωσία όσο και στο ΟΑΚΑ, ο Τσάλοφ ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε σε κάποιο σημείο του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του επικράτησε σε αμφότερες της περιπτώσεις, με 1-0 και 0-2 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.