ΠΑΟΚ: Δύο προσθήκες, σταθερότητα και ομοιογένεια για το Champions League

Γιώργος Καστάνης29 Ιουνίου 2024

Από την στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης ενός σέντερ φορ και στην ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πορευτεί στην προετοιμασία του, χωρίς δύο κομβικούς παίκτες. Οι οποίοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να συμμετέχει στο League stage του Champions League.

Κακά τα ψέματα, αυτή την χρονική περίοδο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή, το καλοκαίρι του 2023 δηλαδή, ο προπονητής έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές για την συγκρότηση της ενδεκάδας. Θέλει ενίσχυση στα χαφ και στην επίθεση, μπορεί όμως να καλυφθεί εκ των έσω, ειδικά για τους δύο πρώτους αγώνες στις 23 ή 24 Ιουλίου και 30 ή 31 του ίδιου μήνα. Με την ομοιογένεια του γκρουπ και την σταθερότητα που συχνά επικαλείται ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση.

 Μίνιμουμ δηλαδή, μπορεί να εξασφαλίσει την παρουσία του, στους ομίλους του Conference. Eφόσον το πετύχει, θα επιχειρήσει εκ νέου ως ισχυρός, να προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό και να εξασφαλίσει σίγουρα την παρουσία του, σε ομίλους του Europa. Βασική προυπόθεση είναι να μην πουληθεί κάποιος βασικός παίκτης της ομάδας. Ειδικά εκείνοι που αγωνίζονται σε νευραλγικές θέσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.