ΠΑΟΚ : Δυο ματς-δυο στόχοι!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Η λάθος διαχείριση πλήγωσε την ομάδα αλλά κυρίως τους οπαδούς! Ο ΠΑΟΚ δίνει δυο ματς τις επόμενες τρεις μέρες προσδοκώντας να πετύχει τους δυο διαφορετικούς στόχους που θα κλείσουν τον πρώτο μέρος της φετινής χρονιάς. Με την Σάμροκ Ρόβερς η πρόκριση θεωρείται βέβαιη αφού το 4-0 είναι ένα αποτέλεσμα που σπανίως ακόμη και οι πολύ πιο «μεγάλες» ομάδες αδυνατούν να ανατρέψουν.

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Θεωρούμε ότι για πρώτη φορά το ματς του πρωταθλήματος έχει μεγαλύτερη σπουδαιότητα από αυτό της Ευρώπης. Ο Δικέφαλος του Βορρά δε μπόρεσε να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Μάλμε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αγωνιστικά στο Conference League. Η διεξαγωγή του δεύτερου στη σειρά Ευρωπαϊκού κυπέλλου ακολούθησε τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στο Champions League.

Εκεί για, όσους δεν το γνωρίζουν, ο Δικέφαλος βρίσκεται στο δεύτερο μεταξύ 4 γκρουπ δυναμικότητας. Αναγράφουμε το συγκεκριμένο στοιχείο όχι μόνο για να δείξουμε τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ που έχει συγκεντρώσει 37.000 βαθμούς αλλά και να επαναλάβουμε την αστοχία της ομάδας. Η Μάλμε που τον απέκλεισε, όπως ήταν λογικό δεν προκρίθηκε στο πρωταθλητριών και συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση με τον Δικέφαλο.

Υπάρχει , βέβαια, πιθανότητα να βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Η Μάλμε βρίσκεται στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ με τους μισούς βαθμούς απ’ ότι έχει ο Δικέφαλος (18.500). Το αναφέρουμε για να καταδείξουμε τόσο την ανικανότητα όσο και την αρνητική αντιμετώπιση του εν λόγω συλλόγου από παίκτες και προπονητή. Με την Σάμροκ ο Λουτσέσκου θα παρουσιάσει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες και να είναι έτοιμος για το πολύ δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο. Όμως οι Ευρωπαϊκοί βαθμοί μετρούν τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Κατά συνέπεια χρειάζεται η νίκη εναντίον μιας πολύ πιο αδύναμης ομάδας. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εκτός από την εμφανέστατη βαθμολογική σημασία, μια νίκη θα δώσει στον σύλλογο τη δυνατότητα να πάει στο ποδοσφαιρικό διάλειμμα και κυρίως να προσθέσει τις αποκτήσεις παικτών που επιβάλλονται με τη ζημία να περιορίζεται στην απώλεια να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ την είσοδό του στο Champions League στα πλέι οφ.

Δυστυχώς η διοίκηση, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στον μεγάλο και λιγότερο δύσκολο από άλλες περιπτώσεις στόχο, συνεχίζει να πραγματοποιεί τις αποκτήσεις παικτών όπως πριν, μέχρι και την τελευταία μέρα. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε χαφ (δεν θα αναφερθούμε και σε άλλες ελλειμματικές θέσεις) το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο . Και δεν το «πλήρωσε» μόνο η διοίκηση και οι παίκτες αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι οπαδοί της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.