ΠΑΟΚ: Δοκιμασία στην Πάτρα στο ντεμπούτο του Τακιανού

Metrosport Team04 Μαρτίου 2023

Έπειτα από τη διακοπή των τριών εβδομάδων για το Final 8 του Κυπέλλου και τα τελευταία παιχνίδια των «παραθύρων» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Basket League επιστρέφει στη δράση με τη 17η αγωνιστική. Τέσσερις αγώνες θα γίνουν σήμερα (4/3) και οι υπόλοιποι δύο αύριο (5/3) για να αρχίσει να ξεδιαλύνει το τοπίο στα δύο μέτωπα, του πλασαρίσματος των ομάδων στις θέσεις 3-8 και στην «ουρά».

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής (15:30). Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού με αυτό θα αρχίσει η μετά-Λυκογιάννη περίοδος με τον Φώτη Τακιανό να κάνει ντεμπούτο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στην «ουρά» όπου το Λαύριο θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρα, δύο ομάδες που ισοβαθμούν με την Καρδίτσα στην τελευταία θέση με τρεις νίκες. Το Λαύριο προέρχεται από το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ αλλά και την αλλαγή προπονητή αφού μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη για τον Παναθηναϊκό, σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Λιμνιάτης. Την ίδια ώρα (17:00) ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ που στο διάστημα της διακοπής προχώρησε σε δύο αλλαγές ξένων αποχαιρετώντας τους Φρέιζιερ και ΜακΓκριφ, τις θέσεις των οποίων πήραν οι Μπράιντον Λεμάρ (28, 1.93) και Πιέρ Οριόλα (31, 2.08). Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Παναθηναϊκός περιμένει στο ΟΑΚΑ την Καρδίτσα.

Αύριο (5/3) ο Άρης θα δώσει ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός προερχόμενος από τη βαριά ήττα στο Μιλάνο θα αντιμετωπίσει τον, αήττητο στη Ρόδο, Κολοσσό.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (4/3)

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 15:30 (ΕΡΤ3)

Ιωνικός – ΑΕΚ 17:00 (ΕΡΤ Sports 1)

Λαύριο – Απόλλων Π. 17:00 (ΕΡΤ Sports 2)

Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 20:30 (ΕΡΤ3)

Αύριο (5/3)

Κολοσσός – Ολυμπιακός 15:45 (ΕΡΤ3)

Άρης – Περιστέρι 20:30 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.