ΠΑΟΚ: Δίδυμοι πύργοι στην άμυνα!

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2024

Έχουμε αναλύσει αρκετά το θέμα του Κωνσταντέλια και πώς ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του… καθαρό χρυσό. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός, όμως, δεν είναι το μόνο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που η ομάδα αυτή έχει βγάλει από τα σπλάχνα της. Υπάρχουν και αρκετά ακόμη παιδιά και ειδικά στην άμυνα, δύο παίκτες που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσουν τις κολώνες της ομάδας. Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός.

Ο Κώστας Κουλιεράκης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχουν κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ο Χανιώτης στόπερ από πέρυσι το καλοκαίρι έχει αναδειχθεί στην βασικότερη μονάδα στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει στο βιογραφικό του μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους και πείθοντας ότι αποτελεί τον καλύτερο στόπερ του ΠΑΟΚ, ίσως και του ελληνικού πρωταθλήματος. Η αξία του στο transfermarkt, 4,5 εκατ. ευρώ, είναι απολύτως ενδεικτική. 

Ο Μιχαηλίδης, από την άλλη πλευρά, δεν είναι ένας παίκτης που τώρα τον μαθαίνουμε. Το καλοκαίρι του 2022 η αξία του στο transfermarkt είχε φτάσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ και θα ανέβαινε κι άλλο αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό. Στην τελευταία ανανέωση «χρηματιστηριακών αξιών», στις 20 του περασμένου Δεκέμβρη είχε φτάσει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως, είναι βέβαιο ότι στην επόμενη μέτρηση θα ανεβεί και θα πάρει σταθερά την ανιούσα. 

Με το αριστερό του πόδι κάνει υπέροχα πράγματα, ίσως να αποτελεί τον πιο τεχνίτη Ελληνα κεντρικό αμυντικό και κάθε ματς που περνά αποκτά ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Τα 12 ματς που έχει παίξει θα γίνουν πολλά περισσότερα όπως και τα 18 του Κουλιεράκη που έχει πετύχει και κρίσιμα γκολ όπως εκείνο με την Αϊντραχτ

Στην Τούμπα ξέρουν ότι διαθέτουν δύο παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα και ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα (καθώς βγήκαν από τα σπλάχνα της) και οι δυο τους αποτελούν γερά θεμέλια για το μέλλον.

Σύντομα ίσως τους δούμε και δίδυμο

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι, παρότι και οι δύο αριστεροπόδαροι, υπάρχει ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο διάστημα να παίζουν και μαζί. Ο Λουτσέσκου εκτιμά την τεχνική του Μιχαηλίδη και πιστεύει ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός στόπερ-ειδικά τώρα που λείπει και ο Εκόνγκ χρειάζεται μία ακόμη εναλλακτική σε αυτή την θέση πίσω από τον Κεντζιόρα-και δεν αποκλείεται να το δοκιμάσει σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ένα δίδυμο στόπερ από Ελληνόπουλα, βγαλμένα από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.