ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς μαζί ως το 2024!

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη τρία χρόνια ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Ο Σέρβος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του metrosport.gr! Τη θετική απάντηση προς τον ΠΑΟΚ και την πρόταση που κατέθεσε ο Δικέφαλος, έδωσε ο πατέρας και ατζέντης του Σέρβου winger, Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Φέτος, ο Σέρβος μετρά 12 συμμετοχές, τρία  γκολ και δυο ασίστ και η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του μπορεί να θεωρηθεί... ανακουφιστική δεδομένου ότι σύντομα θα είχε τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Τώρα πλέον μπορεί να απερίσπαστος από τέτοια ζητήματα, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον Δικέφαλο.

Ο Ζίβκοβιτς που ήρθε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά την έναρξη της περσινής σεζόν, έδειξε γρήγορα την αξία του και εξελίχθηκε σε έναν από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ. Στα 26 του και όντας εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σερβίας ανεβάζει διαρκώς τις «μετοχές» του και μάλιστα φέτος άρχισε εξαιρετικά τη σεζόν με αποκορύφωμα το «πακέτο» γκολ-ασίστ επί της Κοπεγχάγης, μερικές μέρες μετά το διπλό χτύπημα επί του Βόλου. Σε σύνολο 60 επίσημων εμφανίσεων με τα ασπρόμαυρα, έχει πια... double-double με 17 γκολ και 10 ασίστ. Η καταμέτρηση θα συνεχιστεί ως το 2024!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.