ΠΑΟΚ: Δέχθηκε γκολ στο 10λεπτο τρεις φορές και γύρισε το ματς τις δύο

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Προβάδισμα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Conference League πήρε νωρίς στο παιχνίδι η Μπριζ. Μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης οι Βέλγοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Βανάκεν άνοιξε αριστερά και έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Βέτλεσεν, ο οποίος ήταν ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0.

Αυτό δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης στις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Στις 14 Δεκεμβρίου του 2023, ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Ελσίνκι αφού ο Ραντούλοβιτς είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, βρήκε τις ευκαιρίες και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να πάρει και τη νίκη με 4-2.

Γυρίζοντας κάποιους μήνες πιο πίσω την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα στις 24 του Αυγούστου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε τις δυνάμεις της απέναντι στη Χαρτς και οι γηπεδούχοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ στο ένατο λεπτό με τον Σάνκλαντ. Ο Δικέφαλος βρήκε την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Οζντόεφ και στο 75΄ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το διπλό.

Τον Ιούλιο του 2022 ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Φελίπε. Δείτε εδώ τα τέρματα της αναμέτρησης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.