ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, Μπράντον η αποστολή για Ατρόμητο (pic)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή (1/9) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League 1. O Δικέφαλος ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μετά την πρόκριση στο League Phase του Europa League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για πρώτη και τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) στην Τούμπα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός έμεινε κι ο Μπράντον, που συνεχίζει με θεραπεία.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.