ΠΑΟΚ: Χωρίς Κουλιεράκη και Μπράντον κόντρα στον Παναιτωλικό

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον τραυματία Μπράντον Τόμας θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό το βράδυ της Κυριακής (25/8, 20:30) για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος μετά τη σαρωτική επικράτηση με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς, που επί της ουσίας «κλειδώνει» το εισιτήριο για το League Phase του Europa League θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και στη Super League πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη στην Τούμπα μετά το 3-2 της πρεμιέρας επί του Πανσερραϊκού.

Κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας. Η μαγνητική του Ισπανού έδειξε πως υπέστη κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε μία εβδομάδα.

Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει πως ο Μπράντον θα χάσει εκτός από το ματς της Κυριακής (25/8) και τον αγώνα ρεβάνς στο Δουβλίνο απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και το επόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο και θα επανέλθει μετά τη διακοπή.

Ακόμη θα λείψει, επίσης, και ο Κουλιεράκης, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την τυπική ενσωμάτωσή του στη Βόλφσμπουργκ.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό συνθέτουν οι Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της σημερινής (24/8) τελευταίας προπόνησης, η οποία διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo και στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.