ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα, Οτο, Σαμάτα και Τσιγγάρα!

Γιώργος Ζαΐρης16 Αυγούστου 2024

Ως Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ αύριο στις 20:00 υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα θα αρχίσει την προσπάθεια του για την διατήρηση των κεκτημένων. Ο αυριανός αγώνας έρχεται λίγες μέρες μετά την ήττα από την Μάλμε που έστειλε τον Δικέφαλο στα πλέι οφ του Europa League αφού το όνειρο της συμμετοχής στους "36" του CHL έσβησε.

Η προετοιμασία της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που έχει νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες σε σχέση με αυτή του αγώνα της περασμένης Τρίτης. 

Εκτός του τιμωρημένου Μιχαηλίδη (είχε αποβληθεί στο ματς με τον Αρη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ), δεν θα αγωνιστεί αύριο και ο Κοτάρσκι καθώς έχει ράμματα στο χέρι και συνέχισε την θεραπεία. Εκτός αποστολής και ο Τάισον που συνέχισε και αυτός την θεραπεία του ενώ ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αμφότεροι τόσο ο Ισπανός όσο και ο Γκανέζος έμειναν εκτός αποστολής. Να σημειώσουμε πως εκτός αποστολής έμεινε και ο Σαμάτα ενώ την πρώτη του παρουσία μετρά ο Σορετίρε. Να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου άφησε εκτός και τον Χάρη Τσιγγάρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.