ΠΑΟΚ-Χατζηδιάκος: Ο πρόεδρος της Κάλιαρι παραδέχθηκε στο Metropolis 95.5 ότι είναι κοντά!

Κώστας Πετρωτός02 Σεπτεμβρίου 2024

Στην τελική της ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η μεταγραφή του Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάσο Τζιουλίνι, σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5, απάντησε καταφατικά με emoji στο ερώτημα αν θα έρθει ο διεθνής στόπερ στην Τούμπα, χωρίς, πάντως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγο αργότερα επεσήμανε μόνο ότι δεν θα γίνει επίσημο σήμερα.

Την ίδια στιγμή, έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι η Κοπεγχάγη επιχείρησε νέο άνοιγμα για την απόκτησή του. Βέβαια, στην Ιταλία γράφουν ότι έχει απορρίψει, ήδη, την πρόταση της τριταθλήτριας Δανίας και ότι έχει πάρει οριστική απόφαση για μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «centotrentuno» αυτό που απομένει είναι να επιστραφούν στο ιταλικό κράτος οι 250 χιλιάδες που εξοικονόμησε πέρσι ο παίκτης από φορολογική ελάφρυνση. Ένα ποσό που μάλλον θα καταβάλλει ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, μέσω του υψηλότερου μισθού που θα παίρνει από τον ΠΑΟΚ, έναντι των σχεδόν 500 χιλιάδων ευρώ καθαρά που εισέπραττε στην Κάλιαρι. 

Απομένει, ουσιαστικά, μόνο η οριστική συμφωνία των δύο συλλόγων, ενώ στο τραπέζι είναι η πρόταση του Δικεφάλου στον ποδοσφαιριστή (850 χιλιάδες ευρώ ετησίως). Το deal αφορά δανεισμό με υποχρέωση αγοράς, με τον Χατζηδιάκο να υπογράφει συμβόλαιο με τη μέχρι το 2028.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.