ΠΑΟΚ-Χατζηδιάκος: Διαπραγματεύσεις με υψηλή πρόταση

Κώστας Πετρωτός31 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τελικά να στραφεί στην περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου για να καλύψει την θέση του δεξιού στόπερ με μία ακόμη λύση, μαζί με τον Κεντζιόρα, και από σήμερα (31/8) έχει μπει σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο στόπερ, θέλοντας να πετύχει την τελική συμφωνία μαζί του για δανεισμό με οψιόν αγοράς από την Κάλιαρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, ο Δικέφαλος προτείνει συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα από αυτά που ο Χατζηδιάκος παίρνει στην Κάλιαρι και ακόμη μεγαλύτερο για τα επόμενα χρόνια σε περίπτωση αγοράς, προς το παρόν, όμως, υπάρχει διαφορά με τον Έλληνα διεθνή, που στην Τούμπα αισιοδοξούν ότι θα καλυφθεί ίσως και αύριο.

Εφόσον οι δύο πλευρές πετύχουν την τελική συμφωνία, ο ΠΑΟΚ θα κάνει και την τελική διαπραγμάτευση με την Κάλιαρι (για την ρήτρα αγοράς, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η ιταλική ομάδα δεν ζητά κάποιο αντίτιμο για τον δανεισμό) για να κλείσει η μεταγραφή. Θυμίζουμε ότι αν τελικά αποκτηθεί ο Χατζηδιάκος, δεν θα καλύπτει θέση γηγενή, καθώς παρότι Έλληνας δεν καλύπτει τα κριτήρια της UEFA.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.