Αφιέρωμα του transfermarkt στην εκρηκτική αύξηση...900% της αξίας του Κωνσταντέλια

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου του Ολυμπιακού δεν είναι, πλέον, ο πολυτιμότερος παίκτης της Super League 1. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο μεγάλος νικητής στην ελληνική αγορά μετά το update 49 ποδοσφαιριστών οι οποίοι απέκτησαν νέες αξίες αγοράς στο transfermarkt. 

Ο «Ντέλιας» είδε την χρηματιστηριακή του αξία να αυξάνεται κατά 900%, γεγονός που τον καθιστά τον πολυτιμότερο παίκτη U20 στην πρώτη κατηγορία. 

«Η Άρσεναλ ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται»

Ο 19χρονος άσος του ΠΑΟΚ είδε την χρηματιστηριακή του αξία να αυξάνεται από 400.000 ευρώ σε 4 εκατ. ευρώ. Η θεαματική ασίστ του στο 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ήταν πεσμένος, στον Κάλεντ Νάρεϊ, τον έβαλε δυναμικά στο διεθνές προσκήνιο και τώρα ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι για την αφεντιά του. 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα tranfermark, ο Κωνσταντέλιας έχει συνδεθεί με την Σάλτσμπουργκ, την Γαλατάσαράι, την Μίλαν και την Άρσεναλ. Όταν ήταν 15 ετών είχε δοκιμαστεί στη Μπαρτσελόνα. Η οικογένειά του, ωστόσο, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μεταγραφή, η οποία θα έφερνε στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.