ΠΑΟΚ: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας μετά και τη δολοφονία στην Αθήνα

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ως αγώνας υψηλής επικινδυνότητας έχει χαρακτηριστεί από ανώτατα στελέχη της UEFA ο αυριανός στο Σπλιτ ανάμεσα στην Χάϊντουκ και τον ΠΑΟΚ. Κυρίως, εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια με την δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ από οπαδούς της Ντινάμο κατά κύριο λόγο, αλλά και άλλους οπαδούς αθηναϊκής ομάδας.

Ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν υπερ αυξημένα μέτρα ασφαλείας για όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ που θα μεταβούν στην Κροατία. Για του λόγου το αληθές, σήμερα το απόγευμα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τους παίκτες και τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ στην Κροατία. Θυμίζουμε πως από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε ληφθεί η απόφαση, να μην μετακινηθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Σπλιτ, αλλά ούτε και οπαδοί της Χάιντουκ στη Θεσσαλονίκη, για τον δεύτερο αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 17 Αυγούστου.

Σήμερα η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το πρωί, καθώς αποφασίστηκε να ταξιδέψει η ομάδα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί το θέμα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους στενούς του συνεργάτες και προτάσσει το θέμα της ασφάλειας των μελών της αποστολής, ως το μείζον, την δεδομένη χρονική στιγμή. Δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια, όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.