ΠΑΟΚ: Αυτούς περιμένει ο Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Πλησιάζει και πάλι η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 1, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15.09, 20:30) στην Τούμπα, μετά τη διακοπή. Με την προετοιμασία για το ντέρμπι να έχει ήδη ξεκινήσει, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι stand by για την επιστροφή δύο ακόμη βασικών γραναζιών στις προπονήσεις.
O lόγος για τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι δίνουν σήμερα τους τελευταίους αγώνες με το εθνόσημο. Πιο συγκεκριμένα, ο «Ντέλιας» και η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει στις 21:45 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, ενώ στις 19:00 η Γουϊνέα υποδέχεται την Τανζανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Aπό εκεί και πέρα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Ντομινίκ Κοτάρσκι και Ομάρ Κόλεϊ έχουν ολοκληρώσει τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και είναι έτοιμη για την επιστροφή στη Νέα Μεσήμβρια, εκεί όπου έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 απογευματινή προπόνηση.

Εκεί, ωστόσο, θα παραμείνουν στα πιτς Μπράντον Τόμας και Γιοάν Σάστρε, με τον πρώτο να συνεχίζει την θεραπεία του και τον δεύτερο να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.