ΠΑΟΚ: Αυλαία στα φιλικά, «ψάχνει» βελτίωση

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο (14/7) την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους με μια τελευταία προπόνηση. Πριν όμως από αυτή, σήμερα δίνει τα δυο φιλικά με διαφορετικές ενδεκάδες αλλά και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας το καθένα. 

Αρχικά στις 15:00 (Metropolis 95.5 – Νovasports Start) o Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Βελγίου, Ουνιόν Ζαν Σιλουάζ και εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει μια ενδεκάδα, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα αγωνιστούν 90 λεπτά αφού είναι οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες. 

Πέντε ώρες αργότερα στις 20:00 (Metropolis 95.5 - Novasports Start) με μια διαφορετική ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στην Φίτεσε που φέτος υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. 

Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ όπως φάνηκε από τις απογευματινές δοκιμές του Λουτσέσκου (αφού το πρωί ο Καμαρά με τον Οζντόεφ δεν συμμετείχαν και αναγκαστικά στα χαφ έπαιξαν οι Θυμιάνης-Τσοπούρογλου) θα έχει τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας με τον Εκόνγκ και τον Κουλιεράκη ως αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους θα είναι οι Τσιγγάρας και Σβαμπ ενώ ο Μουργκ θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας και τον Ντεσπόντοφ στα δεξιά και τον Τάισον στα αριστερά της επίθεσης.

Η δεύτερη ενδεκάδα που θα αγωνιστεί απέναντι στην ολλανδική ομάδα θα αρχίσει με τον Τσιφτσή κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια στα δεξιά της άμυνας και τον Κεντζιόρα με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της ενώ ο Ράφα θα είναι στα αριστερά. Ο Οζντόεφ με τον Καμαρά που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους θα είναι πίσω από τον Κωνταντέλια με τον Σμυρλή στα δεξιά της επίθεσης, τον Κουαλιάτα στα αριστερά και τον Σαμάτα στην κορυφή. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που ο Οτο είναι εκτός, αναγκαστικά ο Aντρέ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και επομένως δίνει τη δυνατότητα ο Λουτσέσκου να αγωνιστεί ο Κουαλιάτα.

Η πρωινή προπόνηση έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και κράτησε μια ώρα ενώ η απογευματινή με ψιλόβροχο, εκεί δηλαδή που έγιναν και οι τελικές δοκιμές από τον προπονητή.

Απέφυγε τη θλάση ο Οτο, προπόνηση ξανά στην Ελλάδα

Ο Γιόνι Ότο δεν χρειάστηκε να κάνει εξέταση μαγνητικής τομογραφίας καθώς απέφυγε τη θλάση. Είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον αριστερό λαγονοψωίτη από το ματς με την Γκενκ. Ο Ισπανός δεν θα συμμετάσχει στα σημερινά φιλικά ενώ δεν θα κατέβει την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. 

Επομένως την προσεχή Πέμπτη όταν θα επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις στην Ελλάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ή θα πρέπει να παραμείνει εκτός για ένα επιπλέον χρονικό διάστημα.

Focus σε Καμαρά-Οζντόεφ από Ραζβαν και πέντε συνεργάτες!

Η απογευματινή προπόνηση είχε ολοκληρωθεί και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με πέντε συνολικά συνεργάτες του, έμειναν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τους Καμαρά-Οζντόεφ. Θα είναι το δίδυμο σε ένα από τα δυο φιλικά και αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό πως όλο το τεχνικό επιτελείο εκτός του Παντελή Κωνσταντινίδη δούλεψε μαζί τους.

Το πρωί δεν είχαν κατέβει για προπόνηση αλλά το απόγευμα συμμετείχαν σε φουλ ρυθμούς αφού ο Καμαρά ξεπέρασε τους πόνους από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με την Γκενκ και ο Οζντόεφ το διάστρεμμα που του είχε κρατήσει εκτός για μερικές μέρες με αποτέλεσμα να μην παίξει και στο παιχνίδι με την Γκενκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.