ΠΑΟΚ: Ατομικό για Σάστρε και διήμερο ρεπό

Metrosport Team03 Μαΐου 2024

Το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζοάν Σάστρε, ο οποίος ήταν αυτός που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνοντας το 3-2 με εκπληκτικό σουτ, με τον Ισπανό να ''τρέχει'' για να προλάβει την τελική ευθεία με τρία ντέρμπι για τον Δικέφαλο τα οποία θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ πριν μπει στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς ο Ραζβάν Λουτσέσκου με διήμερο ρεπό αποφάσισε να δώσει τις ανάσες που χρειαζόντουσαν οι ποδοσφαιριστές του.

Όπως αναφέρει το training report: «Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν 2023-24.

Το πρόγραμμα της Μ.Παρασκευής (03.05) ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική, όσο και στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 3 Vs 3 σε υψηλή ένταση.

Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η ομάδα έχει ρεπό το σαββατοκύριακο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.