ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Κουλιεράκη – Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στη δράση έπειτα από 2,5 εβδομάδες υποδεχόμενος τον Ατρόμητο και με στόχο να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ώστε να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, αποφασίζοντας να ξεκούράσει τον Κώστα Κουλιεράκη ενώ εκτός έμειναν ακόμη Ράφα Σοάρες, Λύρατζης αλλά και όχι απόλυτα έτοιμος Μάρκος Αντόνιο.

Το δελτίο Τύπου με τα δεδομένα της προπόνησης και την αποστολή ανέφερε: «Επιτέλους αγωνιστική δράση. Μετά από 2,5 εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το πρωί του Σαββάτου (21.10). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κετζιόρα, Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.