ΠΑΟΚ: Από την εμπειρία έκανε στροφή στα... νιάτα- Το πιο «φρέσκο» αίμα στα play off

Metrosport Team17 Απριλίου 2023

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κουβαλάει στις «πλάτες» του ακόμη κάποια βαριά πόδια- ως συνέχεια της ένδοξης χρονιάς του πρωταθλήματος, όμως τη φετινή σεζόν το πλάνο άλλαξε δραματικά και αυτό... βγαίνει προς τα έξω.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι λάτρης της εμπειρίας, όμως το ταλέντο των παιδιών των ακαδημιών τον ανάγκασαν να κάνει μια στροφή προς τα... νιάτα. Μάλιστα, η φετινή χρονιά αποτελεί αδιαμφισβήτητα σταθμό, καθώς στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου συμμετέχουν ενεργά παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα του.

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι τα πρώτα ονόματα που σου έρχονται στο μυαλό, όμως στη πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί ακόμη που έρχονται από πίσω, όπως ο Στέφανος Τζίμας.

Ρίχνοντας μια διεξοδική ματιά στην ενδεκάδα που παρέταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play offs της Stoiximan Super League σε σχέση με το ακριβώς ίδιο διάστημα της περσινής περιόδου θα διαπιστώσει τις ηλικιακές διαφορές που υπάρχουν.

Στα τελευταία παιχνίδια των play off, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τους Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Κάργα, Ντάντας, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα με το μέσο όρο της ομάδας να μην ξεπερνά τα 25,3 έτη.

Την προηγούμενη χρονιά στο πρώτο παιχνίδι των play offs απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε με τους Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδη, Μιχάι, Σάστρε, Φιλίπε, Κούρτιτς, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Τσόλακ, με την ηλικία της συγκεκριμένης ενδεκάδας να αγγίζει τα 26,5 χρόνια.

Μια σημαντική ηλικιακή ανανέωση, που φαίνεται και εντός γηπέδου από την φρεσκάδα που προσφέρουν αυτά τα νέα παιδιά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.