ΠΑΟΚ: Αναμονή για Χάρισον ενόψει Χάποελ

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στρέφει την προσοχή του στον καθοριστικό αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι ο οποίος θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου στο Basketball Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ένα χαλάρωμα στο ΟΑΚΑ και αύριο Τρίτη (12/12) το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Σερβίας όπου θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς. 

Η αυριανή προπόνηση θα κρίνει και το αν ο Άντριου Χάρισον θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να δώσει το παρών στο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο διακόπτης γύρισε και το ενδιαφέρον της ομάδας πλέον είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο Basketball Champions League και τον πολύ δύσκολο και καθοριστικό αγώνα με την Hapoel Jerusalem. Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/12 στις 19:30) στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου. Ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ ο ηττημένος θα δώσει μάχη για την 2η θέση σε μία εβδομάδα!

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στο ματς της Τετάρτης, ο ΠΑΟΚ mateco μπήκε και πάλι σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, για μία προπόνηση αποκατάστασης, καθώς είχαν περάσει ελάχιστες ώρες από τον χθεσινό αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει και σήμερα στην Αθήνα και αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, όπου το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και η προπόνηση στο Aleksandar Nikolic Hall. Σε αυτή την προπόνηση θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας του Andrew Harrison, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.