ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την ανανέωση Βιεϊρίνια με γεύση... Φλορεντίνο Πέρεθ

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ανακοινώθηκε η παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Ο Πορτογάλος άσος συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Δικεφάλου και για ακόμη μια χρονιά και αφού πέρασε από τα γραφεία για να βάλει και την υπογραφή του, γύρισε και ένα βιντεάκι μιμούμενος τον Φλορεντίνο Πέρεθ. 

Ο Βιεϊρίνια φαίνεται να τοποθετεί μια μια τις κούπες που κατάφερε να κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας και φυσικά, το στοιχείο που θα οδηγήσει και σε περισσότερες, που είναι η «δουλειά».

Η ανακοίνωση του Δικεφάλου αναφέρει: «Η σημαία στον ίστο της, για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30.06 του 2025. Η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Κι είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες.

Ο The Leader έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για μία ακόμα σεζόν!».

«Το ξέρω ότι κάθε καλοκαίρι σας έχω ζαλίσει αλλά έχουμε δουλειές να κάνουμε. Εχουμε Champions League να παίξουμε και γι αυτό το λόγο υπόγραψα για ένα ακόμα χρόνο» είπε ο Βιεϊρίνια και σε άλλο διαδικτυακό του μήνυμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.